Vissza

NAPFÉNY PARK 9. SZÜLETÉSNAP

NAPFÉNY PARK 9. SZÜLETÉSNAP

 

Ünnepeld velünk a Napfény Park 9. születésnapját 09.09-én, ahol akár 99.000 Ft értékű vásárlási utalványt is nyerhetsz!

 
Regisztráld 9.000 Ft feletti vásárlást igazoló blokkodat a Napfény Park üzletsorán lévő hostesseknél, mellyel megpörgetheted a szerencsekereket a garantált Napfény Park ajándékért, és részt vehetsz sorsolásunkon, ahol 3 db 99.000 Ft értékű Napfény Park vásárlási utalvány talál gazdára a nap végén!
A sorsolás időpontja: 19 óra.
(A nyeremény csak abban az esetben vehető át, ha a nyertes a sorsolás helyszínén tartózkodik.)
 
Egész napos programok a család minden tagjának!
A szülők szórakoztatásáról autó-szépségversennyel és hangnyomásméréssel turbózott autóshow gondoskodik. A legkisebbeket mókás kézműves foglalkozással, arcfestéssel és lufihajtogatással várjuk 10 és 19 óra között.
 

Szenzációs autókiállítás és -show a Napfény Park 9. születésnapján!

9:00-12:00 – Hivatalos kapunyitás
Regisztráció, parkoltatás, nevezések leadása (regisztrációs/ információs sátornál).
11:00-16:30 – Kipufogó és autóhifi hangnyomásmérés
Kipufogó és autóhifi hangnyomásmérés egész nap profi felszerelésekkel és szakképzett személyzettel.
12:30 – Felsorakozás az autós limbóhoz
13:00 – Autós limbó kezdete
Airride-os autóknak a klasszikus módon, fix futóműveseknek hasmagasságméréssel. A verseny után azonnali eredményhirdetés.
14:00 - Felnikitartó verseny
15:00 – Autó-szépségverseny
17:00 – Eredményhirdetés/díjátadó több kategóriában
 
 
Helyszín: Napfény Park Bevásárlóközpont
Időpont: 2017.09.09.
 

 

„Születésnapi ajándékeső” Szabályzat

A Napfény Park 9. születésnapja alkalmából „Születésnapi ajándékeső” játékot szervez a Napfény Park üzleteiben vásárlók részére 2017. szeptember 9-én az alábbi feltételekkel.

A „Születésnapi ajándékeső” alkalmából egyrészről a szerencsekerék megpörgetésével garantált ajándékok várnak a regisztrált játékosokra, továbbá részt vehetnek a születésnapi nyereményjátékon, amely során 3 db 99.000,- Ft értékű Napfény Park ajándékutalvány kerül kisorsolásra. Az utalványok a Napfény Park megadott üzleteiben használhatók fel az utalványon feltüntetett határidőben és feltételekkel.

A promóció szervezője a szegedi Napfény Park tulajdonosa, az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26.), lebonyolítója a Marketing Store Kft. (székhely: 6725 Szeged, Hópárduc utca 22. fszt. 3.).

 

A szerencsekerék játék bemutatása

A jelen szabályzat alábbi feltételeinek megfelelő vásárlást igazoló nyugta (blokk) regisztrációs lapon történő regisztrációját követően a regisztráló személy megpörgetheti a szerencsekereket, amellyel garantált ajándékot kap.

Minden regisztrált blokk után egyszer pörgethet a regisztráló személy. Az a pörgetés számít szabályosnak, amely esetben a kerék legalább egy teljes kört megtett. Nem szabályos forgatás esetén a játékos nem jogosult a kiforgatott nyereményre. Ebben az esetben új forgatási lehetőséggel élhet. A szerencsekeréken összesen 16 db cikkely található, mindegyik cikkelyen nyereménymező szerepel. A Játékos a kipörgetett cikkelyen feltüntetett nyereményre válik jogosulttá. Amennyiben a kipörgetett cikkelyen szereplő ajándék elfogy, a játékos új forgatási lehetőséggel élhet. Az alábbi Napfény Park-logóval ellátott ajándékokat lehet megnyerni a készlet erejéig:

 • toll
 • esernyő
 • bevásárló érmés kulcstartó
 • frizbi
 • kirakó
 • táska

Az ajándék helyett más termék vagy szolgáltatás nem igényelhető, készpénzre át nem váltható.

 

A szerencsekerék játékban való részvétel feltételei és menete

A szerencsekerék megpörgetésének feltételei:

 • 2017. szeptember 1. és szeptember 9. között bruttó 9.000,- Ft (azaz kilencezer forint) feletti vásárlás a Napfény Park bármely üzletében, és
 • a fentiek szerinti vásárlást igazoló nyugtának (blokknak) regisztrációs lapon történő regisztrációja a Napfény Park területén lévő hostesseknél 2017. szeptember 9-én, szombaton 10:00-18:30-ig (a továbbiakban Regisztrációs időszak).

A Napfény Park üzleteiről az alábbi linken tájékozódhatsz: www.napfenypark.hu/uzletek/

A regisztráció kizárólag a Napfény Park bevásárlóközpontban lévő hostesseknél a fent megadott regisztrációs időszak során lehetséges.

1 db nyugta (blokk) egyszeri pörgetésre jogosít fel, és 1 db nyugta (blokk) csak egyszer regisztrálható. Egy Vásárló ugyanazon alkalommal vagy a regisztrációs időszak során eltérő alkalmakkal több különböző, a feltételeknek eleget tevő nyugtát (blokkot) is regisztrálhat.

A regisztráció során a hostessek elkérik a bruttó 9.000,- Ft feletti vásárlást igazoló nyugtát (blokkot), és amennyiben az az előbbi feltételeknek megfelel (vásárlás időpontja, értéke és helye), kitöltik a regisztrációs kártya promóciós részét.

 

A regisztrációs kártya promóciós része:

A regisztrációs kártyán kötelező megadni a Napfény Park területén található üzlet nevét, ahol a vásárlás történt, a vásárlás során elköltött összeget, valamint a vásárlás időpontját. A kötelezően megadott adatokat kizárólag a Napfény Park hostessei tölthetik ki. Ezen adatok anonim módon, kizárólag statisztikai célokra kerülnek felhasználásra, ezért nem minősülnek személyes adatnak.

A kitöltést követően a hostessek ráírják a nyugtára (blokkra) a „Születésnap” megjegyzést, ezzel jelezve, hogy a nyugta (blokk) többször nem regisztrálható. A nyugtát (blokkot) a hostessek visszaadják a Vásárlónak, aki ezt követően megpörgetheti a szerencsekereket. A pörgetést követően a Játékos azonnal megkapja garantált ajándékát, amelyet a regisztrációs lapon a hostess feltüntet.

 

 

A születésnapi nyereményjátékon való részvétel feltételei és menete

A születésnapi nyereményjáték keretében 3 db 99.000, - Ft öszértékű Napfény Park utalványcsomag kerül kisorsolásra az előzőek szerinti regisztrációt teljesítő játékosok között.

A nyeremény az alábbi utalványokat tartalmazza:

Tesco                10 000,- Ft
OBI                10 000,- Ft
Vögele                10 000,- Ft
Cardo                  9 000,- Ft
Háda                  6 000,- Ft
HerbaHáz                10 000,- Ft
Fressnapf                  9 000,- Ft
Design Boutique                  3 000,- Ft
Líra                  5 000,- Ft
Euronics                  9 000,- Ft
Jysk                  5 000,- Ft
dm                  5 000,- Ft
KIK                  5 000,- Ft
Deichmann                  3 000,- Ft

 

A születésnapi nyereményjátékon való részvétel feltételei megegyeznek a szerencsekerék játékon való részvételével, azaz:

 • 2017. szeptember 1. és szeptember 9. között bruttó 9.000,- Ft (azaz kilencezer forint) feletti vásárlás a Napfény Park bármely üzletében, és
 • a fentiek szerinti vásárlást igazoló nyugtának (blokknak) regisztrációs lapon történő regisztrációja a Napfény Park területén lévő hostesseknél 2017. szeptember 9-én, szombaton 10:00-18:30-ig.

A regisztrációs lap perforált részén található számot tartalmazó szelvény jogosulttá teszi a Játékost a születésnapi nyereményjáték-sorsoláson való részvételre. A perforált részen található két azonos szám (szelvény) egyikét a hostess a kötelező adatok kitöltését követően bedobja az urnába, a másikat a Játékos megkapja.

 

A nyeremények sorsolása, átvétele

A sorsolásra a regisztrációs időszak végét követően, 19:00-kor kerül sor a Napfény Park parkolójában. A sorsolás nyilvános és a lebonyolító által felállított 3 tagú sorsoló bizottság felügyeletével történik. A sorsolás az urnába helyezett szelvények kézi húzásával történik.

A kisorsolt számok (sorszámmal ellátott szelvények) alapján kizárólag a helyszínen tartózkodó és a kisorsolt szelvényhez tartozó másodszelvényt felmutató Játékosok vehetik át a nyereményüket. Nyertesnek a kihúzott szelvény másodpéldányának birtokosa minősül. A szervező, illetve a lebonyolító a szelvény birtoklásához fűződő jogot nem vizsgálja.

Amennyiben a kisorsolt szám (szelvény) birtokosa nem tartózkodik a sorsolás helyszínén vagy a nála lévő, kihúzott szelvény másodpéldányát a hostessek részére nem adja át vagy nem az eredeti szelvényt adja át, úgy új szám(ok) (szelvények) kerülnek kisorsolásra.

A sorsolásnál eljáró hostessek saját hatáskörben, egyéni mérlegelés alapján jogosultak eldönteni a játékos által felmutatott szelvény eredetiségét. Amennyiben a hostessnek kétsége merül fel, jogosult a játékost a játékból kizárni.

Az utalványok helyett más termék vagy szolgáltatás nem igényelhető, készpénzre át nem váltható.

 

Egyéb

A játékból ki vannak zárva a szervező, az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap, a Napfény Park Bevásárlóközpont üzlethelyiségeit üzemeltető természetes vagy jogi személyek, azok vezető tisztségviselői, tulajdonosai, munkavállalói, valamint a játék szervezésében, lebonyolításában részt vevő egyéb 3. személyek dolgozói és mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A Nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

 

Hírlevélre történő feliratkozás, adatkezelés

Amennyiben a Vásárló szeretné, a regisztrációs lapon további adatai (név, e-mail cím, lakcím, életkor) megadásával feliratkozhat a Napfény Park hírlevelére. A hírlevélre történő feliratkozás, és ennek érdekében a személyes adatok megadása önkéntes, azaz a regisztrációs lap e részének kitöltése nem kötelező és a promócióban történő részvételnek nem feltétele.

A regisztrációs lap erre vonatkozó részének kitöltését végezheti a hostess, illetve a Vásárló maga is. A személyes adatok megadásával és a regisztrációs lap aláírásával a feliratkozó személy hozzájárul az ott megadott személyes adatainak az alábbiak szerinti kezeléséhez, a Napfény Park hírleveleinek fogadásához.

 

 

 

Hírlevél FELIRATKOZÁSHOZ KAPCSOLODÓ adatkezelés

 

 

 

Adatkezelő

 

(azaz ki jogosult a megadott személyes adatait érintő döntések meghozatalára)

 

név: ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap

székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.

 

Elérhetőségek:

postai levelezési cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.

e-mail postafiók: erstealapkezelo@erstealapkezelo.hu

 

Adatkezelési tájékoztató elektronikus elérhetősége: www.napfenypark.hu

 

 

Adatkezelés célja

 

(azaz, milyen cél érdekében kezeljük a számunkra megadott személyes adatait)

 

 

Az adatkezelő tulajdonában áll a szegedi Napfény Park Bevásárlóközpont. Az adatkezelés célja a Napfény Park Bevásárlóközponthoz kapcsolódó direkt marketing tevékenység folytatása, azaz reklámkiadványok, hírlevelek, aktuális ajánlatok nyomtatott (postai) vagy elektronikus formában (e-mail) történő rendszeres vagy időszakonkénti megküldése az Ön által a regisztrációkor megadott elérhetőségeire.

 

 

Adatkezelési nyilvántartási szám

(Az adatkezelésünket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) bejelentettük, azt a hatóság a feltüntetett számon nyilvántartásba vette.)

 

 

NAIH - 50016/2012

 

Az adatkezelés jogalapja

 

(azaz, milyen felhatalmazás / jogosultság alapján kezeljük az Ön személyes adatait)

 

Az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban „Infotv.”) 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az Ön hozzájárulása alapján jogosultak vagyunk az Ön által megadott személyes adatokat kezelni.

 

 

Ön a hozzájárulását azzal adhatja / adhatta meg, hogy a vonatkozó regisztrációs űrlapot személyes adataival kitöltötte és az ott szereplő adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot aláírta.

 

 

Hozzájárulás visszavonását követő esetleges adatkezelés

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Infotv. 6. § (5) bekezdése alapján meghatározott körülmények fennállása esetén jogosultak vagyunk az Ön személyes adatait azt követően is kezelni, hogy Ön az adatkezelési hozzájárulását visszavonja, feltéve, hogy a további adatkezelésre

 

a) a ránk vonatkozó valamely jogi kötelezettség teljesítése céljából, vagy

b) a saját avagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából

 

kerül sor, és a fenti érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll, azaz, amennyiben a további adatkezelés nem okoz Önnek nagyobb sérelmet, mint számunkra a további adatkezelés elmaradása.

 

 

Kezelt személyes adatok köre

 

(azaz, melyek azok a személyes adatok, amelyeket kezelünk)

 

 

vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, postázási cím (irányítószám, település, utca, házszám)

 

A hírlevélre feliratkozó személy a saját személyes adatait adhatja meg. Az adatkezelő kizárja a felelősségét az érintett feliratkozó által jogellenesen vagy tévesen, hibásan megadott személyes adatok kezeléséért.

 

 

Adatkezelés időtartama

 

(azaz, mennyi ideig kezeljük az adatait, mikor töröljük azokat)

 

 

A hírlevél feliratkozás során megadott személyes adatait mindaddig kezeljük, amíg Ön nem kéri személyes adatainak a törlését vagy visszavonja az adatkezeléshez adott hozzájárulását, illetve leiratkozik a hírlevélről.

 

 

Adatfeldolgozó

 

(azaz azon személyek, cégek, amelyek a megadott adatok kapcsán műveletet jogosultak végezni)

 

 

név: Marketing Store Kft.

székhely: 6725 Szeged, Hópárduc u. 22. földszint 3

 

e-mail: info@marketingstore.hu

postai levelezési cím: 6725 Szeged, Hópárduc utca 22. Fsz. 3.

 

adatfeldolgozási tevékenység: személyes adatok gyűjtése, rögzítése, tárolása, elektronikus hírlevelek kiküldése

 

 

 

 

Kik ismerhetik meg a személyes adatait?

 

 

 

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azt jelen tájékoztatóban nem szereplő harmadik személy részére nem adjuk ki, illetve számára nem továbbítjuk.

 

A személyes adatait elsősorban az adatkezelési cél megvalósításában az adatkezelő és adatfeldolgozó munkatársai jogosultak megismerni, akik az adatokat szintén bizalmasan kötelesek kezelni.

 

 

Adatbiztonság

 

Hogyan biztosítjuk adatai biztonságát?

 

 

Munkatársainkat és az adatfeldolgozásban közreműködő személyeket felhívjuk az adatok bizalmas kezelésének követelményére. Az adatokhoz való hozzáférést az elérhető technológiai megoldások közül a leginkább hatékony, biztonságos formában korlátozzuk, a jogosulatlan hozzáférések információ technológiai eszközök révén visszakereshetőek.

 

 

Az Ön jogai

 

 

 1. Tájékoztatás kérése:

 

Az adatfeldolgozókon megadott elérhetőségeinken (lásd a táblázat adatfeldolgozóra vonatkozó sora) bármikor tájékoztatást kérhet az alábbiak tekintetében: az Ön általunk kezelt személyes adatai, azok forrása, az adatkezelés célja, jogalapja, időtartama, az adatfeldolgozó neve, címe és az adatkezeléssel összefüggő tevékenysége, az adatvédelmi incidens (azaz kifogásolt jogsértés) körülményei, hatásai és az elhárítására megtett intézkedések, továbbá – a személyes adatai esetleges továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapja és címzettje.

 

A tájékoztatást a kérelme benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül adjuk meg. Válaszunkat elsősorban olyan formában küldjük, ahogy a tájékoztatás iránti kérés érkezett, ezért szóban előterjesztett kérelem esetén kérjük, hogy külön jelezze, ha válaszunkat írásban kéri.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az adott naptári évben adott első tájékoztatás ingyenes. Ugyanazon adatkörre vonatkozó ismételt tájékoztatásért jogosultak vagyunk ügyintézési díjat felszámítani, feltéve, hogy az ismételt tájékoztatás során jogsértést nem volt megállapítható, illetve az adatok helyesbítésére nem került sor. A sikertelen ismételt kérelem díj: 5000 Ft.

 

 1. Személyes adatai helyesbítésének kérése

 

Amennyiben az általunk kezelt személyes adat a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat a rendelkezésünkre áll, azt megküldi számunkra, akkor adatait helyesbítjük.

 

 1. Személyes adatainak törlése

 

A kezelt személyes adatot töröljük, ha

 1. kezelése jogellenes;
 2. Ön a személyes adata(i) törlését kéri;
 3. az hiányos vagy téves - és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható -, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki;
 4. az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt;
 5. azt a bíróság vagy a Hatóság elrendelte.

 

 1. Személyes adatainak zárolása

 

Törlés helyett zároljuk a személyes adatot, ha Ön ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az Ön jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adatot kizárólag addig kezelhetjük, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

 

 1. Tiltakozás

 

Tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen ha

 • úgy ítéli meg, hogy a jogszabályban előírt kötelező adatkezelés esetét kivéve az adatkezelést kizárólag a saját érdekünkben, saját vagy más jogos érdekének érvényesítése érdekében végezzük;
 • úgy ítéli meg, hogy adatait közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára használjuk fel vagy ilyen célból továbbítjuk másnak,
 • erre Önt valamely jogszabály a fentieken túl feljogosítja.

 

Tiltakozását kérjük, hogy írásban a fenti elérhetőségeink valamelyikére küldje meg akként, hogy leveléből az Ön személyazonosságát kétséget kizárólag megállapíthassuk. Levelében kérjük, hogy fejtse ki, mi a tiltakozásának az oka. Tiltakozását a lehető legrövidebb időn belül, legfeljebb azonban annak kézbesítésétől számított 15 napon belül megvizsgáljuk, és eredményéről írásban tájékoztatjuk. Kérjük, hogy levelében azt a postai címet vagy e-mail címet is adja meg, ahova a válaszunkat küldhetjük. Ennek hiányában az Ön által korábban megadott elérhetőségek valamelyikére kézbesítjük a választ. Ez esetben a kézbesítés esetleges sikertelenségéért felelősségünket kizárjuk.

 

Amennyiben a válaszunkban közölt döntéssel nem ért egyet, vagy határidőben nem kap választ, akkor a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül jogosult bírósághoz fordulni.

 

 

 

Kártérítés, sérelemdíj

 

Amennyiben személyes adatai jogszerűtlen kezelésével vagy az adatok nem biztonságos kezelésével Önnek vagy másnak kárt okoznánk, akkor azt Ön, illetve a kárt szenvedő személy jogosult velünk szemben érvényesíteni.

 

Amennyiben pedig a jogsérelem az Ön személyiségi jogát értené, Ön jogosult sérelemdíjat érvényesíteni.

 

Kártérítési, sérelemdíj fizetési kötelezettség nem terhel bennünket, amennyiben a kárt bizonyíthatóan az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan külső ok idézte elő, illetve, amennyiben a kár az Ön szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származik.

 

 

Igényérvényesítés módja

 

 

Hogyan érvényesítheti fenti jogait, igényeit?

 

 

 1. Adatkezelő megkeresése

 

Amennyiben Ön úgy ítéli meg, hogy személyes adatai kezelése során nem járunk el jogszerűen, kérjük, hogy észrevételét, illetve igényét először velünk, mint adatkezelővel a táblázat első sorában feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén közölje annak érdekében, hogy az észrevételét minél gyorsabban és hatékonyabban feldolgozhassuk, kezelhessük.

 

 1. Az adatvédelmi hatósághoz fordulás

 

Jogellenes adatkezelés esetén Ön jogosult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulni, és annak eljárását kezdeményezni.

 

A NAIH elérhetőségei:

 

honlap: http://www.naih.hu/

cím: 1125  Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

postai cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

elektronikus levelezési cím (e-mail): ugyfelszolgalat@naih.hu

 

 1. Bírósághoz fordulás

 

Tájékoztatjuk, hogy igényét bíróság előtt is jogosult érvényesíteni. A perre a törvényszék rendelkezik hatáskörrel. A pert a mi székhelyünk vagy akár az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindíthatja.

 

Szeged, 2017. szeptember 1.

Marketing Store Kft.

 

2017. Augusztus 25.